esprés de dos setmanes d’intens treball la Coalició Compromís, formada a Sueca pels partits Bloc Nacionalista Valencià i Iniciativa del Poble Valencià, ha aconseguit recollir vora 1800 avals per a poder presentar-se a les eleccions legislatives del 20 de novembre.

Açò significa que només a Sueca s’han recollit les firmes que se necessitaven a tota la província de València. Sens dubte, el fet de que la Coalició Compromís presente de cap de llista per la circumscripció de València a Joan Baldoví, exalcalde i actual regidor del Bloc, han animat a la ciutadania de Sueca a donar el seu suport a Baldo. La militància del Bloc i d’Iniciativa han comprovat la confiança que inspira el candidat en les tres ocasions en què han parat la taula per a demanar les firmes a la plaça de l’Ajuntament.

Per altra banda, la Coalició ha recollit més de 25000 signatures en tot el país, quan se’n necessitaven 3500. Tot són bon auguris i refermen les enquestes que s’han publicat fins als moment en diversos mitjans de comunicació, i que pronostiquen que almenys Joan Baldoví serà escollit diputat a Corts el proper 20 de novembre.

 

Comité de campanya Compromís-Q