El passat dissabte 26 de gener es va celebrar a Sueca el I Congrés Comarcal de Compromís per la Ribera Baixa. Fou un congrés clau per la seva importància, on la majoria de la militància va poder votar la candidatura a l’Executiva Comarcal de Compromís per la Ribera Baixa.

L’esmentada Executiva encapçalada per Toni Planells, procedent d’Iniciativa, va estar aprovada per 72 vots a favor i 4 en contra. Carles Grancha, secretari i portaveu adjunt serà la mà dreta de Toni en aquesta aventura que ara comença.

Un total de 23 persones conformen l’Executiva Comarcal, i 7 d’elles formen part de l’Executiva Permanent. Hèctor Borreguero serà el nou secretari d’organització, Esther Villajos estarà al capdavant de la secretaria de comunicació, Isabel Borràs serà la secretària de finances, Dolors Pérez s’encarregarà de la secretaria sectorial i Raquel Tamarit encapçalarà la secretaria institucional.

Com a vocals estaran Marc Alacreu, Pilar Torres, Emili ChaquésJoana PasqualSaül RibesSandra LópezMarc JoanEmi GiménezPau Francesc RossellóLupe FerrerPasqual UrenyaVoro GiménezPere Manuel i per part dels adherits Isabel Jimenez, Xavier Masó i Carmen Piris.

Una Executiva Comarcal molt forta i on tant joves com dones (amb el 48%) van agafant cada cop més responsabilitats i més força dintre de la nostra organització.

A l’acte també feren acte de presència Juan Ponce, membre dels Verds-Esquerra Ecologista i diputat a les Corts Valencianes, Enric Morera, síndic del grup parlamentari Compromís a les Corts i Joan Baldoví, diputat al Congrés.

En els seus parlaments destacaren la missió que té Compromís per a canviar el país, per ser l’única alternativa viable enfront als partits majoritaris on és la pròpia gent que viu al nostre País, la que ha de governar-lo.

Compromís es defineix com una cooperativa política, on la transparència i la participació ciutadana són elements intrínsecs de la seva raó d’ésser. Volem un desenvolupament sostenible, unes polítiques diferents a les que s’han fet fins ara per part dels grans partits, ser l’alternativa per als valencians i les valencianes i poder tornar als nostres ciutadans la riquesa que aquest projecte, Compromís, genera.

Per tot açò, Bloc, Iniciativa, Verds i els independents i adherits que així ho han volgut, ens hem unit per fer créixer la nostra força, i portar endavant un projecte fort i consolidat com és Compromís a la Ribera Baixa.

>>Document  Més Compromís<<