Tot per 1800 euros

pilar_monjo

Últimament dedique molt de temps donant explicacions. No puc amagar la meua nómina ni vull tampoc. Està publicada en l’entrada de l’ajuntament de Sueca, en els diaris dels últims dies i en la web de Compromís.

Els sous apareixen en brut, però en el meu compte apareixen 1800 euros ingressats.

Jo sóc partidària de què s’ establisca d’alguna manera allò que ha de cobrar un polític, ja siga alcalde o regidor. No trobe bé que guanye el mateix un alcalde que governa a 30.000 habitants que un que governa a 2.000, fins i tot a 700. Ni un regidor de serveis que du per exemple una platja de 800 metres a un altre que en du una de 7 km. Seran els mateixos problemes? Els mateixos veïns que atendre? Per favor, com es pot pensar així?

Jo duc el departament de Serveis Municipals, que implica coses com manteniment de l’enllumenat, cementiri municipal, jardins, parcs infantils, platges, socorrisme, postes sanitàries, Aigües i Sanejament de Sueca, etc., i tot el personal adscrit per a dur endavant les tasques corresponents.

També és competència meua la D.I.A.C, allí on hi anem tots a demanar i ficar-hi queixes a l’ajuntament de Sueca.

L’altra competència assumida per mi és Acció Social, de la qual a banda del departament que està a la plaça del convent que l’integren 9 persones, depén de mi el COM amb 41 usuaris i 9 treballadors. El centre de dia de menors. També la residència està dins de la

mateixa regidoria amb els problemes dels treballadors i dels residents.

Vaig a la meua faena tots els dies de la setmana en horari fixe però estic de guàrdia tots els dies de l’any, diumenge inclòs.

Visite els parcs, les platges i vaig amb el meu cotxe. No vaig amb el de SONA LA DIPU, com fan alguns.

Sóc vicepresidenta de la Mancomunitat de la Ribera Baixa i presidenta de Ribera Turisme, sense rebre cap ingrés pel càrrec ni cap indemnització.

El que em coneix sap com treballe, no m’agrada justificar-me en una cosa que ja és evident. Que facen una tabla i que ens fiquen el sou per personal a càrrec i habitants del poble, per exemple. Igual algú es queda sense sou.

Pilar Moncho

Regidora de Compromís-Bloc

Ajuntament de Sueca.

Arxivat en: General

Comentaris

 1. Genaro diu:

  Encara demana més??? Que li pareix poc amb la que està caient???
  QUINA CARA MÉS DURA!!!!

  • Comunicació diu:

   La regidora Pilar Moncho no demana en cap cas un increment de la nòmina, revisa l’article. Justifica el seu sou amb la seua feina i quan aquesta es fa amb seny i coneixement ix guanyant el poble. Pots no estar d’acord i ho respectarem però et demanem que sigues respectuós per poder establir un debat.

   Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *