Per què Compromís votà en contra de la moció presentada per PP i PSOE?

IBI-Contribució

1. Perquè aquesta moció atempta contra els principis d’equitat democràtics. Es demana el 75% del que s’ingressa sense cap mena de justificació econòmica.

2. Perquè mai hi ha hagut voluntat d’arribar a cap mena d’acord, si la xifra no era del 75% no hi havia res a parlar.

3. Perquè els ajuntaments hem de garantir la suficiència financera i ni el senyor Pla ni el senyor Vázquez van saber dir en quines competències assumides per les EATIMS hi ha mancança de diners.

4. Perquè implica un augment d’uns 500.000 euros que ixen de les arques municipals i el poble de Sueca no sap per a quina finalitat s’invertiran a les entitats locals.

5. Perquè considerem que l’oferta que els havia fet l’alcalde en nom de l’equip de govern a excepció del PSOE mentre s’aprovaven els nous convenis (175.000 euros més per a El
Perelló i 65.000 euros més per a El Mareny) era generosa i justa, aproximant-se molt al que diuen les sentències.

6. Perquè l’argument de la retirada de judicis no ens val. El Perelló i El Mareny es comprometen a llevar els contenciosos que no tenen sentència, però no diuen res dels de 2004 i 2007.

7. Perquè és demagògic i insultant que el senyors del PP i del PSOE argumenten únicament i exclusiva que les sentències costen molts diners al poble. Els diners per pagar els costos judicials ixen sempre de l’Ajuntament de Sueca.

8. Perquè és el PP qui vol carregar-se a nivell estatal les EATIMs i no Compromís.

9. Perquè aquesta moció aprovada té un caire populista abismal. No té sentit que el PP vote a Sueca una cosa i que a les Corts Espanyoles el contrari.

10. Perquè considerem que va en contra dels interessos generals dels suecans i de les suecanes, dels interessos de les persones que viuen a la nostra localitat.

Pregunta a la ciutadania:

¿Què faria si un dels seus fills li demanara 500 euros un dia qualsevol perquè diu que la resta de pares sí que li donen eixa xifra als amics? No li preguntarà per a què els vol abans de donar-li-los? O li’ls donaria sense preguntar per evitar que s’enfade?

El senyor Dimas Vázquez i el senyor Raúl Pla ho farien.

Nosaltres abans de donar, hem de preguntar.

Compromís per Sueca, El Perelló i El Mareny