Una trentena de militants de Compromís de la Ribera Alta i Baixa han constituït aquest dissabte, 25 de gener a Sueca, les sectorials que vertebraran les estructures polítiques d’ambdues comarques. D’aquesta manera es coordinaran per grups de treball amb l’objectiu, clar i ferm, de treballar pel País Valencià. Vicent Baldoví i Emili Chaqués coordinaran les sectorials de Benestar Social i Política Lingüística respectivament.

Un total de dotze sectorials (Agricultura, Benestar, Comunicació, Cultura, Diversitat LGTB, Dona, Economia, Educació, Medi Ambient, Política Lingüística i Sanitat) compten des de hui amb una persona encarregada de coordinar-les a la comarca de la Ribera. Amb la premissa de “fer política de baix cap amunt” diferents grups de treball interrelacionats i coordinats faran arribar a les executives i als responsables de les Sectorials de País totes aquelles propostes sorgides de la ciutadania.
“Des del cap i casal posem sempre a la Ribera com a exemple de col·lectivitat amb ganes d’entesa, d’empenta integradora i de ‘màquina’ d’aportacions” ha manifestat Maria Josep Ortega, responsable de Polítiques Sectorials de Compromís.

Dels centenars d’afiliats d’ambdues comarques els suecans Vicent Baldoví i Emili Chaqués seran els encarregats d’organitzar i coordinar les àrees pertanyents a Benestar Social i Política lingüística.

L’acte, moderat per Dolors Pérez, ha conclòs amb la posada en marxa dels diferents grups de treball constituïts i que començaran a reunir-se la primera quinzena de febrer ja que, com s’ha esmentat a l’assemblea, “les eleccions del 2015 estan en voltar el cantó i cal posar-se en marxa per demostrar que altra forma de governar és possible”.