Era un repte. Dimarts, 5 d’agost una amistat del facebook crida a recollir medicaments per a Gaza; dimecres, 6 d’agost ho tractem en assemblea i decidim que cal fer alguna cosa urgent pel poble palestí i divendres i dissabte de la mateixa setmana, malgrat la urgència, l’escassa difusió, d’estar al mes d’agost, i que a Sueca tothom fa bona la dita “a l’estiu tota cuca viu” ens tirem endavant una mica dubitatius. Resultat: dilluns eixiran des de la capital de la Ribera Baixa dos cotxes amb el maleter a caramull de medicaments!

Des de la nostra agrupació volem agrair a tot el poble de Sueca la seua generositat i, sobretot, la lliçó de moral i d’altruisme que hem rebut. Ajudar als altres no té color, ni marca, ni eslògan perquè és tot qüestió de voluntat i de creure en la força del poble.

A la nostra seu s’ha arrimat conciutadans d’altres formacions polítiques, d’edats diferents, gent que ha portat una caixeta de gasses o un sac de medicaments de tot tipus. Tothom ha col·laborat d’acord amb les seues possibilitats i al final el muntonet s’ha convertit en muntanya.

Agraïm de tot cor la difusió que s’ha fet a les xarxes socials i en especial a Sueca Televisió ja que molta gent que ha vingut aquest dissabte ho ha fet en veure la notícia a la televisió local. Agraïm també l’aportació generossísima que han fet diferents farmàcies, i, sobretot, a tots els suecans i suecanes que heu vingut a carregar d’esperança les vides dels nostres companys i companyes de Palestina.

Mil milions de gràcies!

Emili Chaqués

Secretari de Comunicació de Compromís per Sueca