Un curs més, la Regidoria d’Educació posa en marxa el servei de Ludoteca Municipal

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa, un curs més, el servei de Ludoteca Municipal dirigida als xiquets i xiquetes d’Infantil i primer cicle de Primària, de 3 a 8 anys. Tindran prioritat, a l’hora d’accedir al servei, els xiquets els pares dels quals estiguen treballant, havent d’acreditar-ho documentalment a través de certificatd’empresa, nòmina actual o qualsevol altre document que acredite la situació laboral.En cas d’empat a punts, s’acceptaran les sol·licituds per orde de presentació. A més, per a una millor i més justa prestació del servei, tots els dies es realitzarà un control de l’assistència dels usuaris a la Ludoteca, considerant que es renuncia a la plaça si no s’acudix més de deu dies hàbils sense justificar la no assistència.“Com la demanda és molt elevada, volem donar prioritat als xiquets els pares dels quals treballen, perquè el que es pretén amb este servei és que les famílies puguen conciliar la vida laboral i la familiar”,ha assenyalat la regidora d’Educació i Joventut, Raquel Tamarit.

La Ludoteca començarà el seu servei el dia 9 de setembre, i l’horari serà de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores. S’establiran dos torns amb 45 places ambdós: – dilluns, dimecres i divendres; i – dimarts i dijous. El preu de la matrícula per a un torn serà de 70 euros i de 100 euros si es trien els dos torns. La inscripció es realitzarà els dies 3 i 4, de 17 a 20 hores, i el divendres 5, de 17 a 18 hores, en l’edifici de la Ludoteca.“M’agradaria remarcar que no s’haurà de pagar res fins que no s’haja confirmat que els menors tenen la plaça. El mateix divendres 5, en la porta de la Ludoteca, es penjara el llistat dels xiquets i xiquetes admesos. Una vegada es comprove que estan en eixe llistat, és quan hauran de realitzar el pagament”, ha explicat Tamarit. El pagament es realitzarà, a partir del 9 de setembre, mitjançant el document d’autoliquidacions que es troba en la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca, una vegada es confirme a l’interessat que disposa de plaça.

Per aaccedir al document d’autoliquidacions, s’haurà d’entrar en www.sueca.es: Tràmitsi documentació, Descarregar documentació, Autoliquidacions, Taxasobre activitats culturals i Obrir formulari. Una vegada obert el formulari, s’haurà de posar el NIF dels pares o tutors) i els cognoms i nom del xiquet o xiqueta. En l’apartat Dada Específica cal posar el número 14 i, en Total Liquidació, l’import que corresponga, segons es matricule el menor en un o dos torns. Una vegada emplenat, s’haurà d’anar baix de tot del document i punxar en “generar document a imprimir”. Es recorda també que, perquè el document siga correcte, han d’eixir tres còpies amb codi de barres.

El pagament es pot realitzar en qualsevol de les entitats indicades en els fulls d’autoliquidació. Una vegada pagat i segellat pel banc, s’haurà de dur un dels fulls segellats a la Ludoteca.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *