La Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca està duent a terme, durant estos dies, treballs de reforma i millores en el cementeri municipal davant la festivitat de Tots Sants. “S’ha actuat en la capella on es despedix el dol, arreglant els clavills del sostre i parets, i pintant tota l’estada i els elements que hi ha en ella. També s’han restaurat i pintat les portes de la capella, les de l’entrada principal, que donen al carrer, i les que donen accés al cementeri. Així mateix, es van a restaurar i pintar també els bancs de l’entrada i les jardineres”,ha explicat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

A més, s’està treballant en les zones més afectades pels desnivells de les lloses del sòl, especialment en la zona d’accés als serveis i la pròxima a la creu. “Amb el pas del temps, les lloses s’han anat desnivellant i poden provocar caigudes i accidents. Per este motiu, estem arrancant-les, ja que estaven molt deteriorades, i substituint-les per altres noves. També es va a reparar la rampa que està davant dels nínxols propietat de l’Ajuntament”, ha assenyalat Moncho, qui també ha informat que s’estan ultimant els treballs de reparació en la fase de nínxols que es va veure afectada per les filtracions i la caiguda de la cornisa, fa ara un any. Com en altres ocasions, es va a condicionar també amb plantes ornamentals el jardí on es troba ubicada la imatge de la Mare de Déu de Sales, i on se celebra la missa, perquè lluïsca el dia 1 de novembre.

D’altra banda, igual que en anys anteriors, i a fi de facilitar les visites al cementeri municipal durant els pròxims dies, la Regidoria de Serveis ha decidit que romandrà obert en horari ininterromput, de 9 a 18 hores, els pròxims 27, 28, 29, 30 i 31 d’octubre, i 1 de novembre, festivitat de Tots Sants.

Així mateix, com és habitual, l’Ajuntament oferirà als ciutadans, el pròxim dia 1 de novembre, un servei d’autobusos gratuït, de 9 a 18 hores, per a facilitar els desplaçaments al cementeri. Amb esta mesura es pretenen evitar les aglomeracions de vehicles als voltants. En Sueca les eixides es realitzaran, ininterrompudament, des de les 9 fins a les 17.30 hores, amb parades en el bar Llopis, la parada d’autobús de Sales (enfront de Mercadona), Bernat Aliño (la parada d’autobús a l’eixida del túnel), església de La Miraculosa i Granja Arrossera. La volta es realitzarà pel mateix recorregut, des de les 9.30 fins a les 18 hores.

En el Perelló, les eixides es realitzaran a les 10.30 i a les 16 hores, i la volta a les 13.30 i a les 18 hores, des de la parada de l’autobús de l’entitat local menor.

En el Mareny de Barraquetes, l’autobús realitzarà eixides a les 10.30 i a les 16 hores, i la volta a les 13.30 i les 18 hores, des de la parada de l’autobús de l’entitat local menor.

A més, s’han previst mesures especials per a regular el trànsit durant este dia. Quedarà prohibida la circulació i l’estacionament en les vies següents: carrer Sebastià Diego, des de l’encreuament amb el carrer Dr. Fleming fins al cementeri; i en l’avinguda Vilella, des del carrer Proletariatfins al cementeri. Únicament es permetrà la circulació, fins a la fatxada del cementeri, de taxis i d’aquells vehicles de particulars que transporten persones minusvàlides o amb impediments físics. El temps d’estacionament no podrà ser superior als cinc minuts, i hauran d’accedir per l’avinguda de Vilella.