En el ple del mes de març no va ser aprovada la iniciativa presentada per la regidora de Medi Ambient, la socialista Manoli Egea, referent a un contracte per a la recollida del fem i la neteja viària, malgrat el “gran interés” mostrat per l’edil. Compromís no votà a favor perquè aquest contracte és un dels més importants de l’Ajuntament i Egea pretenia aprovar-lo damunt de les eleccions i quan ja estava molt de temps caducat. No vam votar a favor perquè no incloïa la recollida separada dels residus orgànics. No el votàrem a favor perquè per a nosaltres no hi ha ciutadans de primera i de segona. No vam votar a favor perquè feia olor, perquè no enteníem quin interès tan gran tenia Egea en què no el poguérem consultar fins última hora.

Malgrat tractar-se d’una decisió democràtica, votada majoritàriament en el plenari, la regidora no ho assumix. Ara la regidora del PSOE ha utilitzat el Gabinet de Premsa de l’Ajuntament, que paga tota la ciutadania per carregar contra tots els grups municipals que, responsablement, votàrem en contra.

Li recordem a la Sra Egea que l’esmentat Gabinet està al servei de tots els regidors i regidores per a difondre temes d’interés municipal i no per a remetre als mitjans articles d’opinió i, a més a més, en termes insultants.

El més infame de tot plegat és que diu que “eixos partits s’omplin la boca d’excrements de gossos parlant en els seus programes electorals...”. Res més lluny de la realitat Sra Egea. Els i les regidores de Compromís li puc ben assegurar que no som copròfags (persones que s’alimenten d’excrements) i que preferim dur-nos a la boca les perles gastronòmiques que tan generosament ens ofereix en totes les seues modalitats el nostre País. I més encara, tenim el més disciplinat i pacient respecte cap a les persones que, com vosté, tenen en lacompromania” (obsessió per la gent de Compromís) una de les seues fòbies.

Perquè no necessitem el permís de ningú per portar al nostre programa allò que considerem oportú, mesures referents a l’eliminació dels excrements canins dels nostres carrers incloses.

Raquel Tamarit(en representació del Grup Municipal Bloc-Compromís)