4.894 gràcies a Sueca!

Estimada gent de Sueca,

M’adrece a vosaltres per donar-vos les gràcies perquè per fi tant a Sueca com al País Valencià comença una nova manera de treballar. El nou equip de regidors de Compromís per Sueca hem començat ja a posar en marxa les propostes que ens heu fet arribar durant aquesta campanya i, sobretot, durant els anys que hem format equip de govern.

Aquest equip amb Xavier Masó, Vicent Baldoví, Pilar Moncho, Pau Roselló, Noèlia Sisteró, Voro Giménez i Isabel Jiménez està preparat i disposat a arromangar-se per Sueca. Assumirem els reptes amb el convenciment que els superarem perquè ho fem pels nostres veïns i veïnes amb valentia, amb un somriure i sempre mirant-vos als ulls.

Per primera vegada, en la història de la nostra coalició, hem guanyat, pràcticament, en tots els col·legis electorals i eixa confiança la volem tornar amb una bona gestió municipal feta amb la participació de la ciutadania.

Puc ser la primera alcadessa de Sueca, la primera dona que ocupa aquest càrrec, i sóc conscient del que necessita i vol el meu poble. Perquè, com va dir Vicent Andrés Estellés: “Allò que val és la consciència de no ser res si no s’és poble”

Salut i Compromís!

Raquel Tamarit i Iranzo

Portaveu de Compromís per Sueca

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *