El mandat del poble de Sueca ha estat entre d’altres coses una petició de fer política amb altres criteris i amb altres formes de fer-la. És, per això, que volem puntualitzar que no tenim cap intenció d’entrar en guerres de declaracions amb d’altres partits com ara el PSOE i el seu portaveu el senyor Dimas Vázquez.

Cada pas polític que donem serà explicat a la ciutadania amb claredat i tot es podrà consultar una vegada estiga muntat el nostre portal de transparència.

Per què hem llevat els assessors? Perquè els regidors en dedicació exclusiva farem el doble de faena.

Per què apuja el sou de l’alcaldessa en 400 euros més al mes? Doncs perquè ella portarà a més de l’alcaldia les àrees de pressupostos i recursos humans.

I per què? Perquè aquestes àrees són complexes i delicades. Ella les coneix de l’anterior legislatura i tot el que s’ha de gestionar en elles al final del seu recorregut ha de passar obligatòriament per l’alcaldia. És una manera eficient de treballar i es guanya temps i productivitat. Dit açò, també és lògic que s’entenga que és una càrrega de feina addicional que ha de ser recompensada per aquesta dedicació extra.

Governar significa gestionar, planificar i optimitzar recursos. En aquest cas li ha tocat aquesta tasca a l’equip de govern. L’oposició no governa. El senyor Dimas Vázquez falta a la veritat cada vegada que té un micròfon al davant i en aquesta legislatura critica la mateixa partida que aprovà la legislatura anterior. En aquesta tan l’alcaldessa com els regidors amb dedicació exclusiva tenim dues tasques, la nostra i la dels assessors.

I per què? Perquè la gent ens ha demanat que ho fem tot nosaltres, els electes, que no volen que la gent siga anomenada a dit, per això els càrrecs de confiança seran triats públicament i podran participar tots els professionals que es consideren capacitats per al lloc de treball.

Compromís per Sueca