Grup Municipal

Regidors BLOC-C.COMPROMÍS

Joan Baldoví Teresa Ribes Raquel Tamarit Josep Navarro Pilar Monjo

 

Política Municipal

El BLOC naix de la necessitat de dotar el poble valencià d’una opció única que aglutine totes les sensibilitats valencianistes. Valencianisme és sinònim de qualitat de vida, és a dir de sobirania, de gestió de recursos públics, d’economia i de cultura, de projectes i solucions per a joves i majors; per als ciutadans nascuts en el territori valencià o fora d’ell, però que han decidit fer-se també valencians.

La Coalició Compromís, oberta a les forces cíviques, parits i persones que puguen afegir-s’hi, vol ser un instrument democràtic al servei del País Valencià. Un front plural, útil per a la resolució dels problemes que la societat valenciana té plantejats.

El govern municipal en les mans del BLOC ha esdevingut la millor garantia per a que els interessos del nostre poble tinguen uns defensors honestos i compromesos, decidits a usar l’exercici del poder en benefici de la ciutadania.

La nostra política va adreçada a tots els ciutadans i ciutadanes de Sueca, als llauradors, als xicotets empresaris, als estudiants, als aturats, a tots els treballadors i treballadores.

Des de el BLOC ens comprometem a treballar per la nostra economia i per millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans, així com per la nostra cultura amb un respecte escrupolós per tots els veïns i veïnes de Sueca.