Des de Compromís per Sueca volem donar tot el nostre suport al regidor de Festes Salvador Giménez davant les acusacions de Pau Roselló de “suplantar-li la identitat”. 

Des de fa cinc anys que Voro Giménez és regidor de l’ajuntament de Sueca i des de fa més d’una dècada militant del Bloc. Al llarg de tots aquests anys el nostre company ha mostrat una actitud exemplar, cordial i cooperativa a més del seu bon “saber fer i saber estar” com a persona, regidor i militant.

Considerem  totalment lícit que el “regidor de Festes” faça ús del correu electrònic del “regidor de Festes” i que aquest pertany a la persona que ostenta el càrrec i no al seu predecessor ja que és la via comunicativa més emprada del segle XXI.

No entenem l’actitud de Pau Roselló i considerem que no és qüestió de l’ajuntament ni de Voro Giménez sí va emprar o no el correu electrònic de regidor per a assumptes personals ja que per a això està “el correu personal”. Però sí que entenem, i sabem de bona fe, que Voro Giménez té altres preocupacions, tasques i obligacions per a perdre el temps “suplantant la identitat” a altres persones.

#JoambVoro