El passat dissabte 14 d’abril se celebrà a la Casa de la Cultura de Sueca el Congrés Comarcal del Bloc Jove de la Ribera, en què s’escollí la nova Coordinadora Comarcal i s’aprovaren les línies a seguir per l’organització durant els propers mesos.

Més d’una trentena de joves assistiren a aquest congrés en què s’escollí la nova Coordinadora Comarcal, que estarà encapçalada per Josep Guillén(Benifalló) com a Secretari Comarcal i que substitueix a Albert Furió.

Guillén estarà acompanyat per Pau Estarlich(Sollana) com a secretari d’Organització, Sandra López(Almussafes) com a secretària de Finances, Marc Joan(Cullera) com a secretari de Comunicació, Josep Bisbal(Algemesí) com a secretari d’Implantació i Dani Carbonell(La Pobla), Xavier Masó(Sueca), Albert Furió(Alzira) i Gerard Duart(Benifalló) com a vocals.

El nou secretari comarcal explicà les línies de treball del Bloc Jove per a aquests 2 anys. El treball es durà a terme tant a nivell intern com a nivell extern i consistirà en aconseguir la implantació del Bloc  Jove a tots els probles de la comarca, augmentar la formació dels militants, millorar la comunicació amb els joves de la comarca i dur a terme propostes polítiques adaptades a les necessitats dels joves de la comarca, centrades en la lluita contra l’atur juvenil, la defensa del medi ambient, la defensa de la identitat valenciana i l’adopció de polítiques d’esquerres per part dels ajuntaments de la comarca.

Per últim, cal assenyalar que els joves de la Ribera estigueren acompanyats per Amadeu Mezquida, secretari nacional d’organització del Bloc Jove; Raquel Tamarit, regidora d’educació i joventut a l’Ajuntament de Sueca i Joan Baldoví, diputat per València al Congrés dels Diputats, que amb la seua presència volgueren donar suport als assistents al Congrés Comarcal.

Bloc Jove – la Ribera del Xúquer