El diputat suecà de COMPROMÍS, Joan Baldoví, va presentar un total de 79 esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat. Tres d’elles anaven referides a Sueca.

-Dotar de pressupost la partida per a fer l’estudi per a soterrar les vies al seu pas per Sueca, en concret 300.000 €, d’acord amb el conveni firmat a finals de 2011 entre l’Ajuntament de Sueca y el Ministeri de Foment.

-Assignar una partida de 300.000 €, per a acabar de pagar les expropiacions de terres de les obres de la N-332, ja que, a hores d’ara, encara queden molts suecans que no han cobrat l’import de les esmentades expropiacions.

-Crear una partida de 15.000.000 € per a la regeneració de la costa des de Sueca fins a Dénia, ja que els processos erosius s’han incrementat en els últims anys i amenacen les postres platges de manera seriosa.

Eren esmenes raonables que podien ajudar a pal·liar la manca d’inversions que patim els valencians des de fa ja molts anys. Pensem que la mitjana d’inversió espanyola és de 323 €, mentre que els valencians només rebrem enguany 201 €. És a dir, que cada suecà i suecana deixarem de rebre 122€. Això són molts diners que podrien anar justament a inversions com les que presentà Joan Baldoví, en defensa dels interessos de Sueca. Diners que ajudarien a disminuir eixe dèficit de finançament que patim els valencians de manera continuada i que s’ha vist agreujat des que el PP també governa a Madrid.

COMPROMÍS SUECA