COMPROMÍS de Sueca amb aquesta nota de premsa vol denunciar l’actitud del portaveu del PP, Carlos Ramírez, per tindre el seu cotxe estacionat en una zona reservada per a persones amb mobilitat reuduïda.

Des del COMPROMÍS agraïm al veí que ens ha fet arribar aquesta fotografia alertant-nos de la mala actuació del màxim representant del PP suecà. A més aquest veí ens ha sol·licitat que averigüem si la policía també va multar el vehicle de Carlos Ramírez i, en cas afirmatiu, que seguim la tramitació de la denúncia així com el pagament de la mateixa. Lamentem que el màxim representant del PP suecà faça cas omís a les normes bàsiques que hem de complir tots, i que una vegada més amb esta actitud, el portaveu del PP Carlos Ramírez, demostra la falta de respecte que té als suecans i suecanes.

Adjuntem la fotografía que dona fe de la infracció i que va ser presa el passat mes de setembre.

COMPROMÍS va decidir no fer-la pública, però davant l’actitud del PP local ens hem vist obligats a publicar-la. I és que hi ha qui veu la palla en l’ull del veí i no veu la biga en el seu.

Per últim desmetir categòricament que el cotxe de Joan Baldoví estiguera aparcat en la zona reservada a taxis. Estava en la zona reservada a vehicles oficials i, això sí, havia oblidat posar el distintiu que tenen TOTS els regidors de l’Ajuntament per poder aparcar quan estan de servei. També els del PP.

COMPROMÍS – SUECA