El proper divendres, 24 de maig a les huit de la vesprada tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Sueca un acte per donar suport a les persones depenents de Sueca i del País Valencià.

 La xerrada que porta per nom “Retallades en dependència” anirà conduïda per Palmira Castellano, portaveu de la plataforma de depenents i membre d’AVADEC (associació valenciana de depenents i cuidadors/es), Elvira Murcia, persona depenent, i Rafael Muñoz, portaveu de la comissió per la Sanitat Pública.  L’acte té per objectiu defendre el compliment de la Llei 39/2006 de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència.

Al seu torn es recolliran signatures, tant en l’acte com el mateix dia d’11 a 13h a la plaça de l’Ajuntament, perquè torne a estar en vigència la llei pel finançament gratuït de productes farmacèutics, ortoprotèsics i ajudes tècniques a les persones amb discapacitat psíquica i física que va ser derogada el passat mes de desembre.

Hui més que mai la ciutadania deu estar unida per dignitat, respecte i justícia social cap a un col·lectiu discriminat i menyspreat pels actuals governants.

 Col·lectiu Compromís per Sueca

www.suecacompromis.net