La Regidoria de Joventut oferix un Curs de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil

Els interessats tenen de termini per a inscriure’s del 2 al 20 de febrer

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa de nou el procés d’inscripció per al Curs de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil dirigit als joves del municipi. “Tornem a oferir als i les joves de Sueca la possibilitat de traure’s el títol de Monitor sense necessitat de desplaçar-se i amb un cost molt assequible, tenint en compte que en altres llocs s’estan cobrant entre 100 i 180 euros. Considerem que els diners que es gasta l’Ajuntament estan ben gastats, perquè possibilitaran una formació homologada que permetrà treballar en escoles d’estiu, campaments, etc., i també contribuirà a la formació personal dels i les assistents”, ha explicat la regidora de Joventut, Raquel Tamarit.

El Curs, reconegut i homologat per l’Institut Valencià de la Joventut, tindrà una duració de 250 hores repartides en dos fases: la lectiva i la pràctica. Esta última es realitzarà durant i/o després de l’etapa lectiva, i sempre abans de transcorreguts dos anys des de la finalització d’esta. Per a realitzar el Curs, serà requisit indispensable haver complit 18 anys abans de la finalització del mateix.

El Curs disposarà de 30 places, s’impartirà en el Casal Jove, del 21 de març al 6 de juny, divendres i dissabtes, i el seu preu és de 76,23 euros. Els interessats podran realitzar la inscripció, del 2 al 20 de febrer, en el DIAC de l’Ajuntament.

Arxivat en: Educació, Joventut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *