Dijous 23 d’abril, Compromís per Sueca va celebrar amb una bona dosi d’entusiasme el dia de Sant Jordi, el dia del llibre per excel·lència. Al llarg de tot el mes vàrem recollir a la seu del carrer La Punta donacions de llibres de tota mena amb la finalitat de fer un fons bibliogràfic, encara que molt modest, per oferir-lo als centres públics i associacions que els volgueren. La nostra intenció ha estat posar en valor i festejar tot allò de meravellós que ens pot aportar la lectura.

Els autors suecans: Josep Franco, Xavier Serra, Victorià Gómez Labrado, Salvador Vendrell i Emili Chaqués Jiménez, es prestaren amablement a participar signant els seus llibres als conciutadans que es passaren pel nostre punt de participació. Molts lectors vingueren amb els seus llibres de casa per caçar una dedicatòria i, d’altres,  volgueren adquirir-ne algun a les llibreries locals que ens van subministrar.

Esperem que aquesta iniciativa germine en futures diades de Sant Jordi per tal que el nostre poble, siga, a més de ric en escriptors i, molt més ric en lectors.

Compromís per Sueca