RAQUEL TAMARIT FA UNA CRIDA PER REINVENTAR SUECA A L’ACTE CENTRAL DE CAMPANYA

Amb la presència de l’Eurodiputat Jordi Sebastià i el diputat a les Corts Espanyoles Joan Baldoví, l’acte central de campanya de la Coalició Compromís de Sueca va congregar centenars de veïns a la placeta dels Molins la vesprada del dissabte.

L’acte, conduït per la periodista Mentxu Balaguer, començà amb la presentació dels candidats que conformen la llista electoral que foren presentats, en ordre invers al que ocupen en la candidatura i on es va fer una breu pinzellada de cadascuna de les seues trajectòries professionals i els motius que els motiven per formar part del projecte, la qual cosa va estar remarcada amb un breu parlament dels cinc primers candidats de la llista: Pau Roselló que ocupa el cinqué lloc, l’actual regidora de Serveis Socials, Pilar Moncho, Vicent Baldoví, Xavier Masó i la candidata a l’alcaldia, Raquel Tamarit.

Joan Baldoví va remarcar la complicitat que des de sempre ha mantingut amb la candidata a l’alcaldia de Sueca, des que ella formava part de les joventuts del Bloc i va destacar el seu “entusiasme i responsablibitat en estos anys de govern”. Baldo, nom familiar pel qual se’l coneix al seu poble, va fer una dura crítica a l’actual govern en afirmar que “l’actual finançament ens ofega. Som la Comunitat que més paga i menys rep, i això es tradueix en menys inversions, menys escoles i més retallades en ajudes socials”.

Per la seua part, l’eurodiputat Jordi Sebastià va assenyalar que una de les seues preocupacions al Parlament Europeu és el tema de l’agricultura i com aquesta es por veure afectada pel nou tractat de lliure comerç TTIP “pel paper que jugarà EEUU en unes negociacions que es caracteritzen per la manca de transparència i el secretisme i per l’efecte i repercussions que pot tindre el tema dels transgènics a l’agricultura europea”.

L’aplaudiment més sentit va ser per a Raquel Tamarit que començà la seua intervenció dient: Sabeu perquè vull ser alcaldessa de Sueca? Perquè m’ho crec. Perquè sempre m’ha agradat treballar per dedicar-me als altres, per això sóc mestra. I perquè els polítics suecans hem de ser capaços d’oferir solucions a tots els problemes del dia a dia. Perquè vull seguir fent una Sueca més agradable però més competitiva, més dinàmica econòmicament però més humana, més sostenible, més verda, més culta i amb més recursos humans i econòmics.

Tamarit va desgranar els punts més emblemàtics del seu programa que pensa dur a terme així com les propostes que amb l’ajuda d’altres institucions i dotacions pressupostàries vol que es facen realitat i on pensa abocar tota la seua disposició i la del seu equip. Per finalitzar, es va celebrar un refrigeri on participaren els veïns assistents a l’acte i els membres de la coalició amb un marcat caràcter festiu.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. María José Maestro diu:

    Anim, Raquel, i moltíssima sort! Tú ho vals!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *