oberta_pasarellaHa passat un any des que el Ministeri de Costes va ordenar a l’ajunt de l’eatim del Perelló que tancara la passarel•la que naix en l’ambit territorial del Perelló fins el de València. El tancament es va fer tan malament que la gent acabà trencant-ho ficant més en perill als vianants. Com que el Perelló no va fer cas, Costes li va dir a l’Ajuntament de Sueca que la tancara per les dues parts (València i El Perelló).

És el mateix que quan un mestre li diu a un xiquet que faça un deure i en vore que no ho fa el mestre crida als pares que són més responsables i tenen més enteniment.

L’Ajuntament de Sueca la tancà i a més, com que considera que per al comerç i la gastronomia d’El Perelló és beneficiós i per a la gent que li agrada anar a la platja de “l’altra part” (com diuen ací) també és important, fa una modificació de crèdit en el ple de juny i consigna per a la reparació de la passarel•la 30.000€. Tot açò sempre amb el vistiplau del ministeri de costes que el que vol és que es repare en la seua totalitat . L’Ajuntament de Sueca pacta una apertura temporal sempre que s’eliminen els possibles perills que poden patir els vianants ( rajoles soltes, ferros rovellats, il•luminació deficient).

Amb açò de moment obrirem des del 12 de juliol fins al 31 d’octubre. Era intenció d’aquest govern, el de Sueca, que s’obrira abans però els treballs han anat retardant-se per:

1. Fins que no hem estat certs que existia consignació pressupostària per pagar a les empreses no s’han encomanat les feines.
2. Fins que no han tingut l’encomana formal les empreses no han comprat els materials (hui funcionen així tots).

Hem patit insults i amenaces per part de les persones que volien fer ús de la infraestructura i encara estem esperant que algun polit… de l’EATIM s’aprope a preguntar i interessar-se de com va la cosa.

pilar_monjo

 

Pilar Monjo

Regidora de Serveis Municipals