fotoEl diputat de Compromís al Congrés , Joan Baldoví , va recollir ahir a la nit el premi ” Azote del Gobierno” , un reconeixement que atorga l’associació de Periodistes Parlamentaris i al qual ja va estar nominat en l’edició de l’any passat . En aquesta ocasió, els cronistes polítics han decidit distingir la tasca d’ “un únic diputat valencianista , perdut en la immensitat del Grup Mixt però que , sense el suport d’aquest grup , no seria possible fer la seva tasca” , segons paraules del mateix Baldoví .

Així mateix , el parlamentari de Compromís ha volgut dedicar el premi “a tots els col · lectius que han confiat en mi , a totes les entitats que he pogut donar veu en aquest parlament on s’hauria d’escoltar tothom però que no és així” . Baldoví ha volgut homenatjar amb les seves paraules a les entitats que lluiten contra els desnonaments , a l’associació de víctimes del metro de València , als treballadors de RTVV oa totes aquelles persones “que creuen en la política com un servei a la societat i que volen una democràcia oberta , participativa i neta de corruptes “ .

Baldoví també ha volgut reconèixer a totes les persones de Compromís , “que m’ajudes , que col · laboren amb mi , que formem un gran equip que visualitza la nostra coalició al Congrés i dóna veu a milers de ciutadans i ciutadanes” .

El diputat de la coalició valencianista , progressista i ecologista va aprofitar l’absència del president de la cambra baixa , ” per acabar una feina que no em va deixar acabar en un ple “ , i després de dir aquestes paraules , es va treure americana , corbata i camisa per quedar-se amb una samarreta d’agraïment en què es podia llegir “moltes gràcies” en català , basc , gallec i castellà .