La Regidoria de Serveis Municipals inicia els treballs per a la replantació d’arbres en Bernat Aliño i País Valencià

Abans de la primavera estaran plantats els nous arbres en estes zones de la ciutat

La Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca ha iniciat este matí els treballs d’eliminació de les restes de les palmeres que van ser talades en les rondes Bernat Aliño i País Valencià, i en l’avinguda Ciutat de Pamplona. Al seu dia, la Regidoria va decidir retirar-les a causa de la seua afectació per l’atac del morrut roig, a més de per les dificultats que suposava el seu manteniment i els perills que ocasionava la caiguda dels seus fruits en les voreres. “Hui hem començat a triturar les restes del tronc, després de deixar que es consumiren, deshidrataren i perderen tota la força. Ara, en compte d’excavar per a arrancar eixa arrel, amb el perill que comporta de trencar part de les voreres i perjudicar les canonades i conductes d’aigua potable, llum i gas que es troben en el subsòl, hem optat per una maquinària específica que s’encarrega de trepar i triturar les restes per a, posteriorment, retirar-les sense causar cap dany a l’avinguda”,ha explicat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

Esta primera fase dels treballs durarà dos dies. La següent consistirà en el buidatge dels escocells per a, després, reconstruir-los amb una base molt profunda a fi que les arrels del nou arbre que es plante no perjudiquen les voreres ni a l’asfaltat dels carrers. “Finalment, plantarem els arbres d’una espècie que perdure en el temps i siga fàcil de mantindre. A més, anem a instal·lar-los un reg a goteig”, ha assenyalat Moncho qui també ha apuntat que“abans de la primavera, estes avingudes de la ciutat podran disfrutar del seu aspecte renovat amb els nous arbres”.

Arxivat en: Serveis Municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *