Resposta d’un ciutadà a EUPV de Sueca

Un ciutadà de Sueca ha volgut comentar al diari digital http://riberabaixa.info/ el seu parer respecte a una nota de premsa signada per Esquerra Unida (EUPV) de Sueca atés que vol que la seua opinió siga escoltada la reproduïm al nostre web. Esperem que l’administrador de http://riberabaixa.info/ la publique al seu mitjà, de la mateixa manera que hi publica notes de premsa del Partit Popular de Sueca.

Comentari no publicat en relació a http://riberabaixa.info/2015/07/30/eupv-de-sueca-condemna-els-insults-a-lalcaldessa-i-critica-lactuacio-del-govern-local/

Paisatge de l’Ebre 30 julio, 2015, 11:04 pm

Lamentable la covardia d’amagar-se darrere les sigles del que queda d’una venerable coalició d’esquerres, per cert totalment oposada al violent espectacle que vam viure ahir, d’aquell qui fou un “nano” entranyable per acabar de candidat municipal no electe, i de molt, d’una agrupació política que està esperant a les eleccions del mes de novembre per a que li reciten les absoltes. Presumpte progressista que no es va privar de compareixer en joiós i amical companatge amb el principal beneficiari dels diners públics emprats per al pagament del maltracte animal, torero fracassat i fill d’una reputada nissaga suecana d’adscripció nazional-catòlica, que casualment, vejàs miracle, passava per allí. Entendridora, si més no, l’abrandada defensa dels drets constitucionals de dos joves de mirada clara i intel·ligent, de paraula culta, amable i educada que, després de rebentar una processó, un acte, aquest sí, més que centenari i autènticament emmarcat dins de la més estricta tradició suecana, van ser intimidatòriament retesos per les forces de la repressió al servei d’un govern local de progrés amb l’inaudit i inconfessable atreviment de pretendre retornar la paraula a les persones perquè puguen exercir el seu dret a decidir i així triar en allò que vol que es gasten els seus diners. Més que lamentable: trist, molt trist.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *