L’Ajuntament de Sueca destinarà 250.000 euros a un Pla d’Ocupació

Gràcies a este Pla, es contractaran a un mínim de 55 persones desocupades a jornada completa durant 3 mesos

L’Ajuntament de Sueca s’ha acollit al Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques Valencianes al qual destinarà 250.000 euros que, sumats a la subvenció de la Generalitat i la Diputació, fan un total de vora 320.000 euros. Gràcies a este Pla, l’Ajuntament podrà contractar a un mínim de 55 persones desocupades, a jornada completa, durant 3 mesos.

El SERVEF (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) serà l’encarregat de realitzar una selecció prèvia de les persones desocupades.

Posteriorment, l’Ajuntament s’encarregarà de la baremació d’estes persones seleccionades, segons els criteris que vénen determinats. Els requisits per a les persones beneficiàries seran estar en situació de desocupació des d’abans de l’1 de juny de 2015 i continuar estant-ho en l’actualitat.

A més, hauran de ser menors de 25 anys, majors de 45 o estar desocupades més d’un any. “Des de l’Ajuntament hem intentat que este Pla d’Ocupació siga beneficiós, tant per a les persones que treballaran com per a la resta de la ciutadania, donat el tipus d’ocupacions que es van a oferir”, ha explicat l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, qui ha volgut agrair la col•laboració i implicació dels treballadors de l’Ajuntament en la configuració d’este Pla.

Les ocupacions i les places que s’oferiran són les següents: auxiliar administratiu (2), administratiu (2), delineants (2), conserge Esports (2), conserge Cultura (3), oficial obra (7), guia de Turisme (1), monitor Centre Ocupacional (2), ajudant de cuina (1), oficials pintors (6), oficials electricistes (3), oficials jardiners (3), peons oficis múltiples (10), xòfers (3), peó agrícola (6) i peó pintor (2).

Des de l’Ajuntament s’informa que les persones interessades a ser seleccionades que no estiguen donades d’alta com a demandants en algunes d’estes ocupacions, hauran d’acudir a la major brevetat al SERVEF per a fer-ho.

Més informació

http://www.sueca.es/content/pla-docupacio-conjunt-2015

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *