AJUDA URGENT PER ALS REFUGIATS DE SÍRIA

 

Del 10 al 16 d’abril el col·lectiu de Compromís per Sueca iniciarà una campanya per tal de recollir material, objectes i aliments per als afectats pel conflicte a Síria.

Després de més de quatre anys de guerra a Síria, milions de persones han hagut de fugir i abandonar les seues cases i tot el que tenien per a intentar cercar seguretat en altres països.

L’emergència dels refugiats sirians és una de les majors crisis humanitàries del nostre temps i les necessitats d’aquestes famílies segueixen augmentant. Homes, dones, xiquets, ancians, malalts…Tots han fugit d’un terrible conflicte que ha generat ja més de 4 milions de refugiats. Els països limítrofs estan al límit, milers de famílies estan intentant sobreviure com poden en condicions molt difícils i molts refugiats estan posant en perill la seua vida tractant d’arribar a Europa.

Per tal de pal·liar aquest problema estem recollint mantes, sacs de dormir, tendes de campanya, aliments en conserva i productes de primera necessitat. Si pots col·laborar ens trobaràs de dilluns a divendres de sis a huit de la vesprada i divendres i dissabte d’onze a una del migdia a la nostra seu (C/ La punta, 1-1 davant del bar La Punta) durant la setmana del 10 al 16 d’abril.

Compromís per Sueca

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Inmaculada Sancho Franco diu:

    Si necessiteu voluntaris per està tasca, podeu contar amb mi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *