En les darreres tres legislatures hem format part d’equips de govern i hem ostentat dues
alcaldies. En les eleccions del 26 maig del 2019 vam traure el nostre millor resultat en la història de la democràcia de Sueca: huit regidors gràcies als 4.727 vots i amb un percentatge del 34,27%.

Malgrat això, no hem pogut revalidar l’alcaldia tot i ser la força més votada en aquestes eleccions.

En relació al pacte de dretes, Dimas Vázquez mai ha enganyat ningú atés que el seu lema de campanya ha sigut “altra manera de ser, altra manera de governar” i en juny tancaren el Partit Popular (la corrupció del qual s’ha xifrat en 122.000 milions d’euros), Ciudadanos i el sis regidors exsocialistes el Pacte de la vergonya. Els dos partits que arreu de l’Estat pacten amb Vox (els hereus del franquisme) són els que ara pacten amb els que pressumien de “socialisme”.

Sap Dimas Vázquez què opinen els seus socis de govern sobre la Memòria Històrica, la
Violència de Gènere, sobre el valencià a les escoles?

Recorda la política del PP al País Valencià durant vint anys?

Sap que ambdues formacions són partidàries de tancar de nou la televisió i ràdio públiques?

Ha escoltat les últimes declaracions de Toni Cantó quan nomena “filoetarra” al president del Consell?

Trobem que dissabte passat va ser insultant per als votants socialistes dir al ple
d’investidura que el programa electoral del PSPV-PSOE era pràcticament igual que el de
Ciudadanos i Partit Popular per justificar pobrament l’acord però ja seran les urnes el 2023 les que li respondran amb sinceritat.

Felicitem al PSPV-PSOE de Sueca per la nova etapa que se’ls obri al davant ja que sense
aquestes persones al si del seu partit faran bona la dita de “bon vent i barca nova”.
Reconeixem des de Compromís per Sueca que històricament el socialisme al nostre poble ha donat polítics i regidors que han fet una gestió digna, admirable i exemplar gràcies a persones com Gregori Naval, Joaquim Carlos Noguera o Paco Ferrer, entre molts altres, sense deixar de banda l’exalcalde Salvador Gil que va donar el relleu com a primera autoritat a Joan Baldoví el 2007 i treballà meritòriament a l’equip de govern tot deixant-se la pell per Sueca. A més, ens congratulem perquè el futur del PSPV-PSOE, per a interés del poble i les formacions d’esquerres, està assegurat amb gent noble i amb valors ètics i polítics.

Volem agrair a totes les persones que ens heu votat per la vostra confiança i les mostres de
suport d’aquestos dies amb la ferma promesa que treballarem de valent per fer una oposició digna i a l’alçada dels nostres càrrecs i del que espereu de Compromís per tornar a governar la capital de la Ribera Baixa el més aviat possible.

Compromís per Sueca