Ens asseguraven, en campanya electoral, que “una altra manera de governar és possible” i en este primer any de legislatura ho hem pogut comprovar. Si alguna cosa fan bé, ells són els únics responsables (dona igual que el projecte arranque de legislatures passades) i si alguna cosa va malament la culpa és de Compromís.

El passat dijous 4 de juny de 2020 vam fer, a Sueca, el segon ple on line de la història de la democràcia. A les actuals corporacions ens ha tocat viure esta nova manera de celebrar les sessions plenàries amb validesa a causa d’una emergència sanitària. Una fórmula que beneficia als que governen front als que estem a la oposició, que patim la censura de qui presideix el plenari.

Per si no ho sabeu, vos ho conte; a cada plenari ens recorden que hem de tancar els micròfons dels nostres aparells a casa per tal d’evitar que el sorolls de fons perjudiquen la claredat de les intervencions. 

Uns minuts abans de declarar-se oberta la sessió del dia 4, mentre esperàvem que s’incorporaren alguns companys per problemes tècnics, a un regidor del PSOE se li va oblidar la indicació de permaneixer a micròfon tancat i va verbalitzar la següent expressió; “esta és la filla de pu…a del Perelló”. Els seus companys li recordaren que havia de tancar la entrada de veu però ningú li va dir que la expressió era molt dolenta i que hauria de demanar disculpes ja que podia haver ofès alguna sensibilitat. 

No sé si sabeu que al GM Compromís tenim una regidora que és natural del Perelló i altra que sóc jo, que he viscut allí 20 anys en companyia de les meues filles. I es que la educació brilla per la seua absència. 

Una altra novetat d’aquest ple va ser la aparició del ” regidor 22″, encara que per la població del municipi de Sueca ens pertoquen 21 representants, al passat ple hi havia un de més, que apareixia i desapareixia del costat d’un regidor del govern. De normal esta persona ve a fer el seu espectacle en els plens presencials i pareix ser que tenia “mono” dels seus minuts de glòria mensuals a la TV i no va perdre la ocasió d’acompanyar-nos durant 4 hores al costat d’un regidor de CS.

En cada ple descobrim talents i limitacions dels que conformen el govern de Sueca, PSOE-PP-CS, i es que la estima que han sembrat durant els 4 anys de la legislatura passada a la oposició, ha florit en esta, formant un govern que per dir-li d’alguna manera és bastant peculiar.

Ens asseguraven, en campanya electoral que “una altra manera de governar és possible” i en este primer any de legislatura ho hem pogut comprovar, si alguna cosa fan bé, ells són els únics responsables (dona igual que el projecte arranque de legislatures passades) i si alguna cosa va malament la culpa és de Compromís, de la Dana Glòria i/o del Corona virus, ja veieu com el GM Compromís estem a nivell de vertaderes catàstrofes.

Pilar Moncho Matoses

Portaveu Adjunt Del Gm Compromís Per Sueca